Samenwerking

Fysiotherapie Passewaaij

Sinds enkele jaren ben in 2 dagdelen per week werkzaam bij Fysiotherapie Passewaaij. In een team van 11 fysiotherapeuten verzorg ik daar de psychosomatische fysiotherapie en kan ik terugvallen op de specialisaties van mijn collega’s. Indien nodig kan ik ook met vragen over mijn patiënten in Lienden bij hen terecht.

 

De Fysiotherapeutenkring
Fysiotherapie de Betuwe is aangesloten bij De Fysiotherapeutenkring, een samenwerking tussen een aantal praktijken uit de regio. In dit samenwerkingsverband komen praktijken samen die staan voor een goede behandeling met zorg en aandacht voor de patiënt. Aangesloten praktijken kunnen elkaar benaderen voor advies of patiënten doorverwijzen naar de collega die in de bewuste klacht is gespecialiseerd. Op deze manier krijgt de patiënt de beste zorg, zo dicht mogelijk bij zijn huis. Het spreekt voor zich dat dit altijd in overleg met de patiënt gaat.

Daarnaast vergaderen de samenwerkende fysiotherapeuten regelmatig, zodat ze op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

Fysiotherapie de Betuwe werkt in de Fysiotherapeutenkring samen met de volgende praktijken:

  • Praktijk van Andel in Eck en Wiel.
  • Fysiotherapie de Toren in Kesteren.
  • Fysiotherapie Macare in Maurik.
  • Fysiotherapie & manuele therapie Kok en Kok-Truijens in Opheusden.

Fysiotherapie de Betuwe

Appelgaard 6
4033 JC Lienden

Telefoon

0344-603335

Email

info@fysiobetuwe.nl
FysioBetuwe