Even voorstellen

Mijn naam is Willeke Peters-Saarloos. Ik ben geboren in Tiel en woon sinds 1988 in Lienden. Nadat ik in Utrecht afstudeerde als fysiotherapeut, kwam ik al snel bij de praktijk van mevrouw Henning in Lienden terecht. Met haar heb ik 5 jaar intensief samengewerkt en in 1992 droeg ze de praktijk aan mij over. Sindsdien ben ik dus niet alleen behandelend therapeut bij Fysiotherapie de Betuwe, maar ook eigenaar.

Mijn BIG nr is 69034899104

Mijn achtergrond

Ik zit al bijna 30 jaar in het vak en kwaliteit heeft voor mij altijd voorop gestaan. Daarbij vind ik het belangrijk dat mensen bij mijn praktijk terecht kunnen voor behandeling van de meest gangbare klachten. Dat betekent dat ik sinds jaar en dag bijscholingen volg. Zo blijf ik op de hoogte van recente ontwikkelingen en doe ik elke keer nieuwe kennis en vaardigheden op.

Fysiotherapie de Betuwe - Willeke

Officiële specialisaties

Naast het verhelpen van veelvoorkomende klachten, vind ik het ook een grote uitdaging mensen met spanning gerelateerde klachten te helpen hun balans weer te vinden. Daarom heb ik me gespecialiseerd in haptonomie en psychosomatische fysiotherapie. Op dit moment zijn er nog weinig psychosomatische fysiotherapeuten in deze regio. Mijn patiënten komen dan ook uit een ruime regio, dus ook uit Tiel, Culemborg, Rhenen en Veenendaal.

De jarenlange ervaring gebruik ik steeds meer met succes bij de behandeling van (onbegrepen) chronische pijnklachten zoals Fibromyalgie, FNS en ALK (SOLK). Met name de coaching naar gezond bewegen en het door accepteren draagbaar maken van deze klachten is een vak apart waar ik bedreven in ben.

Als ik niet aan het werk ben, breng ik tijd door met mijn gezin, bestaande uit mijn man Ben, dochter Corine en zoon Victor. Ook ben ik een enthousiaste diepzeeduiker en recreatieve hardloopster.